Hemmies Kitchen Kookworkshops

Bewust en gezond met voeding

Hoe kom je stijlvol het bbq seizoen door

Het barbecueseizoen is weer begonnen! Officieel. We weten dat je al een paar weken wit draagt. Maar het is nog steeds de moeite waard om een ​​paar andere regels te onthouden over wat er gebeurt als je vlekken maakt en andere manieren om een ​​slordige BBQ weer stijlvol te maken.

Regel nummer 1: Frisdrank en zout.
Het is mogelijk dat je wel eens iets morst op je kleding. Raak niet in paniek. Schraap gewoon, niet over de vlek, met wat Schweppes, en dan wat zout erbij. Als je thuiskomt, of als je in paniek raakt, pak dan een vlekkenverwijdering van Schweppes frisdrank, meestal werkt het. Voor degenen die bang zijn voor vlekken, pak je een vlek verwijdering set erbij. Als het voor bruidsjurken werkt, werkt het ook op je poloshirt.

Regel nr. 2: Draag een mooie spijkerbroek. En veeg ze af.
Draag een sterke spijkerbroek. Een raw denim paar zou het moeten doen. Zelfs als je er €200 voor hebt betaald, is een barbecue een goed excuus voor een inbraak zoals je waarschijnlijk zult krijgen. Omdat een goede spijkerbroek bestand is tegen vuil, of je kont op het gras, of glijden over de grond. Als het dat niet is, waarom betaal je dan in godsnaam zoveel geld?

Regel nr. 3: Het is prima om een ​​schort te dragen.
Maar alleen als je aan het koken bent.. En omdat ze goedkoop zijn, voor altijd blijven bestaan ​​en zakken bevatten. Probeer zware katoenen twill, canvas of demin. Wil je de show stelen met een stoer schort? Koop dan een leren schort.

Regel nr. 4: je moet een zonnebril dragen.
Zelfs als het bewolkt is. Een man kan beter BBQ’en als de wind geen rook in zijn oogkassen blaast. Daarnaast blijft die blik van consternatie over de verkoolde kip achter je zonnebril.

Regel nr. 5: Febreze is je vriend.
Net zoals wij houden van parfum, maskeert het de rooklucht. Spray daarom een geur neutraliserend middel op de onderste helft van je shirt voor het dessert. Als alternatief, als iemand vraagt ​​waarom je naar vuur ruikt, zeg dan: “Omdat ik net biefstuk heb gemaakt voor dertig man.”

Related Posts